onsdag 16 juli 2008

AJ!

Det var länge sedan jag hade så här ont i hela kroppen. Mina HÄNDER är svullna. Jag har ingen finmotorik i fingrarna och ingen styrka i händerna. Jag kunde inte ens öppna en liter fil, i morse =)

Men vill man ha fint så får man finna sig i att det straffar sig med värk.

Å andra sidam, så vet jag ju att det går över. Det är inte kroniskt som för somliga andra. Så jag ska väl inte gnälla...

Ha det så gott.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lia!
Men så har du jobbagt hårt också,
så det är väl inte konstigt att du
fått on här och där.Se bara upp med
mjölkpaketen och filen för där blir det en konst att öppna,stackars dina små händer.
Jag önskar dej en fin Onsdag trots
värken.
Kram.

Anonym sa...

Hej agath. Tack ska du ha. Sax fungerar också ;) Idag har jag bara haft roligt, när jag har stylat sovrummet. Satte upp svarta spetsgardiner, som jag gjorde om till panelgardiner. Lite tavlor, med svart ram och en svartvit bild av en gammal buss från 50-60 talet. Svart är så snyggt, till det limegröna. Jag är såå nöjd att jag vågar med färger numera. Jag började bli lite trött på allt svart/vitt,eller beige, som jag har haft i så många år. Visst är det snyggt, men ack så vanligt. När vi sedan sålt huset, så tänker jag göra om nästa sovrum i samma färger som detta. Ha det så gott.

Anonym sa...

Ojojoj SÅÅÅÅ duktiga vi är eller hur??? men du har ju en man som är duktig oxå...Roger orkar inte alls så mycket ,jag har tre fönster kvar att måla ,men måste vänta någon dag för R tål ej färglukten....jaja ont har jag med .men det får man i nuläget glömma ...ha det....höres kram!

Anonym sa...

Hejsan. Det är jag själv som gjort hela sovrummet, golv, väggar och tak. Det är därför jag skryter så.;)
Lars jobbar ute, med fasaden och sätter ny vägg på garaget.