söndag 8 mars 2009

Lillmillan

Nu är hon inne på sjukhuset igen. Tänk att det bara tog en enda vecka, innan smärtorna blev helt outhärdliga. Hon härdade ut och härdade ut. Men till slut gick det inte längre. Så nu ligger hon där. Jag blir så trött.
Om JAG blir trött, så kan man undra hur trött HON är, vid det här laget.
Jag har ju inte ont alls jag.
Mitt "lillebarn" ...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja detta är ju inte alls klokt..... Hur Tänker de på sjukhuset då?..får ni något svar? är detta vanligt efter en sådan operation???(kan man undra) Fy Tusan! Förstår att du blir jätte orolig och trött ,vem skulle inte bli det ..Kramar till dig!

Anonym sa...

Jag vet inte alls. Vi får inga svar. Idag skulle hon till kirurgen på återbvesäök. HOppas hon får något vettigt ur dem. Sammanväxningar är ju relativt vanligt efter en bukoperation och om det är sådana, så kan hon ha hamnat i en ond cirkel. Nya operationer för att åtgärda sammanväxningar, kan i sin tur orsaka nya sammanväxningar...

Anonym sa...

Så det hela är en s.k. "rundgång" då? Jag har aldrig hört, att det ska bli sådanna besvär efter en stomi,op. bara ibland att det kan e.v. bli samman växtningar,men inte alls i denna omfattning...hoppas nu att de kommer på hur de ska göra, för att Millan ska bli bra! Kramar...men du ska se att det löser sig snart.!