onsdag 29 april 2009

Strykning

Nu står jag där och stryker igen! fast just nu tar jag mig en liten paus. Vila benen och dricka lite vatten. Man måste ju dricka mycket vatten, när det är maraton...

Tjingeling, Pompisar!

5 kommentarer:

busan sa...

Vaddå?? Maraton??? med strykningen menar du?*L* Hur går det för Camilla?

Linnea S. sa...

Det är ganska rofyllt att stryka i alla fall om man har gott om tid alltså.. :)

Lia sa...

Två saker, som jan nästan-vägrar. Strykning och att putsa fönster. Lyckligtvis fins det såna som lever på att putsa fönster. En 500-ring i rätt hand, så är det fixat.
Det här med strykning är en annan femma. 98 % av våra kläder som skall strykas är inte mina. Jag stryker den blus/skjorta,/kjol jag skall ha på morgonen när jag ska ha den. Det tar ca 3 minuter. Lars använder skjortor varenda dag. Han lägger jeans i tvätten hela tiden och så är det massor av t-shirts. Kan ni fatta att han använder sina kläder så dom faktiskt måste tvättas? Konstigt...(ironi)
Han stryker dom inte i den takt som dom tvättas. Alltså växer strykberget! Jag står inte ut och det slutar med att jag taar tag i en en maratonstrykning. Tycker inte om sånt. jag tycker ännu mindre om, att det ligger massor med ren tvätt, ostruken i en jättehög. Så jag biter i det sura äpplet. MIllan skall till Ume på måndag. Jag följer med.

Lia igen sa...

det är inte "jan" som nästan-vägrar. det är JAG

busan sa...

Det där med fönsterputs är ett "jäkla" gissel" usch...stryka gillar jag däremot...bra att du följer med "millan" ha det gott!