fredag 23 april 2010

Jag har köpt ett löpband!

Ett proffsigt löpband. det kostar 9000:- men de hade satt ner det till halva priset för det förde oljud. Det viner, eller "ylar" om det. Ju fortare man kör det, desto högre ljud.

Nu skulle de öppna det och se om de kunde fixa bort oljudet. Det klarade de inte, så jag prutade ner det till 3000:-  för jag trodde att Lars kunde laga. Och det sa han att han kunde, när jag sms:ade en snabb fråga till honom. De avsade sig garantin för missljudet, men för alla övriga funktioner gäller garantin.

Vi köpte det och nu håller han på för fullt och fixar. Det ligger en träplatta under det där bandet som rullar. Det tog i där hela tiden och Lasse har monterat isär hela maskinen och står nu ute och hyvlar bort det överflödiga. Tydligen har det kommit fukt på träet och det har svällt  och blivit liksom "uppnosigt" längst fram, där bandet löper över kanten.
Min karl, han kan fixa han! Jag tror nästan att han kan laga precis allt! =)Nu kan jag promenera hur mycket som helst ÄVEN när solen skiner därute! Det är ju en proffsig maskin detta, så den tål att springa på också. Ni fattar inte vad nöjd jag är!

Ciao Pompisar!

5 kommentarer:

Agath sa...

Hej Lia!
Det var en annorlunda gåmaskin än den vi har,din är rak nertill medans våran lutar lite,och sambon fattar inte att det gör ont i ryggen när jag går på den.Hoppas du ska få mycket glädje av din..
Där kan du ju gå så inte solen når dig.
Kramarom.

Agath sa...

Hej Lia!
Jag önskar man hade haft en lika fin,
men den sambon köpte var ett gåband som av det mar går så rör sig bandet så den går inte på ström,men jag får så ont i ryggenb för att den lutar.Jagb hade velat haft en rak och den förklarade jag för honom.Jag hade gått på något
liknande som du har,den var mycket bättre.
Springa kommer jag aldrig att kunna göra för det
sa min läkare på ortopeden i KSS,så jag går öpå landsvägen i stället.Men öm är jag i ryggen när jag kommer hem jag orkar inte någonting just nuAll energin lägger jag på mitt gående som jag behöver så väl,trots ryggskottet.
Ja här har det inte mer än snackats om blommor,
så jag har inga att sätta....
Hoppas du hade en bra dag på Vårmässan.
Jag önskar dej en trevlig lördagskväll.
Kramar.

Agath sa...

Hej Lia!
Ja tjälknöl har jag ett recept inlagt om jag
inte minns fel.Ja ibland vill jag ha karré för jag tycker det är så gott att knapra på benen*fniss*
Tjälknöl skulle nog vara bra här eftersom jag annars få skjuta på min promenad.
Hur gick det med dina plantor igår?
Här lyser den med sin frånvaro men det är ganska
varmt ute ändå.
Vad roligt du har bägge sipporna i din trädgård.
Blåsippor i naturen har jag som sagt inte sett sen jag bodde i Småland.på Taxås klint brukar de finnas att se.Har du någon gång sett gulsippa?Jag har bara sett den på bild.
Jag önskar dej en trevlig Söndag.
Kramar.

Anonym sa...

jävlar vilken toppform det kommer bli på dej....brukar det inet gå nåt långlopp förbi indal?

Laila E

B-M sa...

Jo Laila, visst går det ett Indalslopp. Tyvärr är det ju på sommartid och jag har liksom ett litet - solproblem...Jag kan ioft kuta på mitt löpband samtidigt ;-)