onsdag 13 februari 2008

You win some, and you loose some...

Hej

Har nyss kommit hem från kasinot. Varm och pigg, så jag kan inte hoppa direkt i säng. På plussidan idag, är att jag fick en utomordentligt god middag. På minussidan är att jag förlorade mina 100 kr, samt
Lars 60 kr, som jag hade med mig. Men min kompis som provade roulette för första gången, lade glatt 20 kr på nr 27 och fick 35 gånger pengarna. 700 kr, som hon stoppade i väskan och var duktig och slutade spela.

Maten var otrrrrrrroligt god.

En av killarna som bjöd oss, är bästis med kocken, så vi får alltid specialbehandling. Lite extra sådär... inte mycket, utan så pass att man känner sig litegrann speciell =)

Först fick vi en aptitretare före förrätten. Sikrom med en liten kopp äggröra.
Sedan jättegott hembakat bröd, med grovsalt på, samt 2 sorters rört smör. Det ena med brynt kallnat smör iblandat, det andra med soltorkade tomater i.
Sedan fick vi löjromstallrik, med creme fraiche, hackad röd lök och västerbottensostflarn. Vi drack champagne till detta. Några valde istället snaps och öl (huvva)
Efter det kom varmrätten, som för min del bestod av helstekt röding, palsternackspure, morotskub, och något annat grönsasjox, som jag inte riktigt kan komma på vad det var. Rödvin tog jag till fisken, eftersom jag inte tycker om vitt vin.
Till dessert, var det tunn chokladbrownie, med citronmousse och hjortonparfait, kolasås och chokladflarn. Efter desserten fick vi kaffe och avec.

Alltså, vi satt faktiskt till bords i 3 timmar!

Sen spelade jag bort mina pengar på 7 minuter. Så kan det gå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oh en sådan underbar efter rätt ,kan du göra en sådan????

Anonym sa...

Jodå, det kan jag nog. Om jag får testa lite några gånger. =)