torsdag 9 april 2009

Jag har sovit nästan hela natten

Till skillnad mot min dotter som inte sovit alls.

Idag skall jag i alla fall träffa en läkare, tillsammans med henne. Han gör hembesök, minsann och jag skall vara där med en massa frågor.

Tills vi hörs igen:

GLAD PÅSK! POMPISAR

7 kommentarer:

Linnea S. sa...

Lycka till! Och skriv och berätta hur det gick sen :)

Vad fint du gjorde med glad påsk i olika färger sådär! Jag har ingen aning om hur man får såna där på bloggen..

busan sa...

Hopas du /ni får bra svar av Läkaren nu! Önskar er en fin PÅSK vbi hörs Kramar

busan sa...

H-sands,Häxan anropar..hur mår du? hur gick det att tala med Läkaren? ojojoj LIA om du behöver hjälp ..så finns jag ju här..var inte så stolt jag kan komma ner och hjälpa till med kort varsel! Glöm ej det kramar..

Lia sa...

Jag har fått den sjukskrivning jag behöver för att orka med. det är bara det som behövs. TID så att jag inte stressar runt, utan hinner vila också. Jag är hemma till den 27/3.Bra läkare för Milla idag. Han försöker hitta på alternativ för smärtlindringen och har även samarbete med favvoläkaren på medicinkliniken. Dessa läkare, är de två bästa. Så vi hoppas på det bästa. Om de ej löser det, så skall de kontakta kirurgen igen för vidare undersökningar.

buasan sa...

Åh.."herre je..ska aldrig millan få må bra? oavsett om Läkarna är bra eller ej..så verkar det ju inte hända något ,eller hur? Hur länge ska dessa s.k. bra Läkare spekulera i hennes sjukdom? Ja, du gör det bra Lia! Jag har rivit upp himmel och jord,om det gällt mig! Varför begär du inte att hon får komma till Uppsala eller något annat sjukhus?? detta är ju inte klokt... .men du har all eloge från mig trots allt ...kramar..från mig!

Lia sa...

Det har inte varit rätt läkare. Nu tror jag att hon har det. Han på medicinkliniken har hon haft förr. Hon har saknat honom jättemycket, sedan hon kom till kirurgavd. Nu får hon tillbaks Sundsvalls magexpert.

agath sa...

Lia!
Jag har inte kommit iväg än,Jag får vänta tills
sambon fått sommarhjulen på sen drar jag också
iväg till Blåkulla,kanske kommer jag något sen,men kommer gör jag så håll kaffet varmt*ler*
Påskkram.