måndag 4 maj 2009

Leverstuvning

Jag håller på att göra leverstuvning, med massor av lök och morötter.

Jag älskar verkligen leverstuvning. Millan gillar det också. Dessutom är det mycket järn och det kan hon behöva, så att hon kan bygga upp krafterna igen. Därför tar jag med en matlåda till henne i morgon.

Ingen fara Millan, jag skall finriva löken, så det blir inga besvärliga bitar för dig =)

Nu till spisen.

7 kommentarer:

agath sa...

Lia!
Leverstuvning är jättegott,det är
bara så länge sen jag gjorde det...

Hur dax ska jag komma,passar det att jag börjar gå nu eller*ler*

jag tycker det är en massa bök innan man fått ut blodet ur levern.
Lägger du din i ättika också?
Kramar.

Mary-L sa...

Oh hujeda mig..Är vi verkligen släkt???*skratt* Lever.. nej fy för den lede..äter allt utom njure och lever...jaja tur att vi är lite olika iallafall ha det gott.kram!

Linnea S. sa...

Nejnej, det är helt lugnt, jag vill bara gnälla över det.. :)

Dessutom har ju Johnny lånat så mycket redan. Det är bara en tidsfråga innan vi är på fötter igen hoppas jag.
Håll i den där femhundringen så hör jag av mig om det skiter sig senare :D

Dessutom är du redan så himla generös och snäll!

Det är ju inte ås att vi svälter heller. Men det kliar i fingrarna efter att få fixa lite i nya lägenheten. Så jag tänkte att om jag kan sälja gamla saker har vi ju råd med nya.

agath sa...

Lia!
Det där ska jag testa,jag har altid lagt levern
i ätika sen har jag stekt den hel och skivat dem
sedan i mindre bitar.Sen har jag tagit vara på
skyn och tagit mjöl och lite vätska tills jag fått
en bra sås,där efter har jag haft i massor av grädde,men ditt lät enklare pga att du inte joxar med levern först.Så nu har jag spparat detta,både
jag och min sambo gillar lever så jag får ta och göra det en dag.Tack så mycket för receptet.

Ja jag fick mitt av en väninna till kin mor.
Och har helstekt min men först haft den i ättika.
Tack än en gång.Du ska få reda på vad jag tycker sen.
Kramar.

agath sa...

Hej Lia!
Jag håller ju på med levern just nu*ler*
Så jag har faktiskt inte kännt efter ännu.
Och inte har de blivit smörjda heller.
Jag önskar dej en fin Torsdag.
Kramar.

agath sa...

Tack Lia!
Receptet var bra,och sambon var helt nöjd.Vet du jag är allt bra
konstig för när jag satt och åt sa
jag till sambon vad jag är sugen på ätika,så jag tog fram rödbetor.
Kan det vara just för att jag helstekte förr och ade den liggandes i ätika eller är det för långsökt?Tack för ett bra recept.
Kramar.

agath sa...

Hej Lia!
Ja jag tog ju första burken*skrattar*
och det var rödbetorn,men vet inte vadför jag hägrar efter ättika ibland.Det har jag förresten alltid gjort det går i etapper,ibland kunde jag ta fram kruset för att ta lite rödbetor.

Jag vet många som inte äter lever,sådana som äter
kött i vanliga fall.Njure har jag aldig ätiti och inte haggis heller*ler*
Ja nu är du för länge sedan hemma igen.
Vara jag som är sen.
Kramar.