måndag 1 juni 2009

Bra dag

Idag är en bra dag. Jag har just öppnat min dyra champagne, som jag fick av Johnny och Linnéa, för att skåla för min dotter. Hon har fått en slant idag, från sitt försäkringsbolag.
Det är visserligen bara lite plåster på såren, men hon kan handla lite saker som hon vill ha och det passar ju bra till vår Londonresa.

Hon kommer snart hit och visar upp sin nya fina kamera. Den har hon gått och trånat efter så länge. Ändå hade hon redan förut en mycket bra kamera - fotograf som hon är.

Om mina barn mår bra och är glada, ja då mår jag ju toppen!

Till middag idag, blev det potatis, matjessill och gräddfil med nyskördad gräslök.

Mums, Pompisar!

6 kommentarer:

Mary-L sa...

Bra att Millan får köpa något hon vill ha...matjes sill och potatis ...så gott så gott ..det får det bli här imorgon oxå...ska jobba natten nu ...ha det gott ...(pratade med B-O inatt i två timmar ...han behövde det..att någon lyssnade..och förstod...det kändes så bra för honom efteråt sa han...)---ha det så kul på er resa nu ...Hälsa med dig!

Lia sa...

Vad skönt att han kunde prata nu. han har ju inte velat göra det förut?

sarawn sa...

Härligt för Millan med lite pengar! O du.....helt rätt tillfälle att öppna skumpan :)
Kram!

Linnea S. sa...

Ja, jag skulle jättegärna vilja gå på tate modern också! Men jag vet itne om nån annan är med på det. Kanske jag åker en sväng själv i så fall :)

Hur som helst så hoppas jag verkligen på shoppingmotion!
Något speciellt du planerar att shoppa?

Mary.L sa...

Lia..mycket dystert, men du får inte låtsas om något OM du skulle träffa Tjejerna,lova det... en mycker aggresiv cancer..allt är såå jobbigt ..huga!:( i bästa fall har han 6 till 12 månader kvar....!!! vi hörs ..kram

Mary-L sa...

B-O ska nu till en av Sveriges bästa specialister inom lungcancer Hoppas ,hoppas nu...