söndag 14 mars 2010

Är det värsta dagen idag?

Halva onsdag, samt torsdag, fredag, lördag och söndag utan mat. det är nu 4 dygn och det börjar kännas jobbigt. Jag är så hungrig och jag vill ha , härliga chiabattabröd, med italiensk salami, tjocka brieost skivor, ruccolasallad och tomater! choklad, chips, godis, mackor, ostbricka. Gröt med socker och kanel, spaghetti med riven ost, smör och ketchup (det åt jag som en galning när jag var gravid och knappast alls efter det..)

Ja, det är vad jag är sugen på just nu.

När ska den jobbiga känslan gå över? Det tar emot, ska jag säga. Inte för att jag har minsta tanke på att ge upp, men det är tungt, mycket tungt...

Jag tog en halv påse sparrissoppa förut och blev glatt överraskad av att det faktiskt är skivad sparris i den. Jippie! Något att tugga på ;-)
Jag tog bara en halv påse för att sprida ut mitt "ätande" lite.

Chokladsmaken  är nästan äcklig, men jag kom på att jag kunde droppa ett par droppar pepparmintsolja i den. Och vips! Det smakar AFTER EIGHT! Jag kan leva bara på den smaken nästan hela tiden, tror jag! =)

Tack och lov, att jag får dricka kaffe! Annars vette 17 hur jag skulle klara av detta.

Sådärja. Nu har jag gnällt av mig lite och det känns genast bättre.

"Stackars dig" säger Lars hela tiden. "Jag lider med dig!"  Det får mig att känna mig extra duktig. För då är det ju jättesvårt, men duktig som jag är, så klarar jag ju av det =)

Skål då, Pompisar, jag ska dra i mig ett par liter vatten...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Heja, heja men det där m soppor verkar jävligt trist

Laila

Jag, en Farmor och Mormor sa...

Trist var ordet Laila, men effektivt!

Anonym sa...

men vad håller du på med??? är det bantning eller?? jag lovar dig att det enda som hjälper är GI metoden,du blir då aldrig hungrig..allt annat är bara en JOJO effekt...good luck!

Pompi sa...

Anonym: Det är Xtravaganza. Först ska jag snabbt gå ner i vikt med hjälp av att äta soppor och börja träna. Jag har själv valt att gå intensivkursen. Sedan ska jag lära mig att äta en bra sammansatt kost. När jag väl lärt mig det, så kommer jag att behålla vikten. Jag kommer att få lära mig att inte dra iväg matmässigt åt något håll, utan äta av allt på ett förnuftigt sätt. Jag har skrivit kontrakt med Xtravaganza i ett år, för att under mminst 26 veckor med bla a merntal träning lära mig hur jag ska äta, så någon Jojo-bantning kan man inte kalla det.

anzo sa...

Hej Britt-Marie!
Jag gick med i Xtravaganza i fjol och det passade mig perfekt. Jag gick oxå intensivkursen och det kändes bra att det visade sig på vågen ganska snabbt. Jag tränade ca 3 ggr i veckan...spinning för det mesta och på två månader gick jag ner 17 kg och jag håller fortfarande min målvikt. Så kämpa på, det här fixar du. LYCKA TILL!//Ann-Sofie Edberg

Camilla Franzén sa...

Jag tror på tallriksmodellen och träning jag. Så nu börjar du skriva matlistor också, visst blir det så när man inte får någon annan mat än soppor ;)

Mamma sa...

Milla: Jo visst det blir så. När jag är klar med sopporna blir det tallriksmodellen. Matlistor, ja det tror jag att jag skrev redan i förra inlägget.
Nu fryser jag. Jag som är världens varmaste människa! Iskall på nästippen, händer och fötter...