torsdag 27 januari 2011

Så tar vi nya tag då.

Jag är inne på mina soppor/shaker igen.

Dag 2. Jag är hungrig.

Igår hade jag en extrem huvudvärk. Jag vet dock orsaken, för när jag räknade efter insåg jag att jag fått i mig en knapp liter vatten. Jag behöver alltså dricka 2 liter, så det är ju inte konstigt att jag fick huvudvärk.

Så idag dricker jag först  3-4 dl vatten innan jag ska dricka min shake.

Nu ska det bli spännande att se hur snabbt jag kommer i mina nya jeans. Jag köpte dem medvetet lite för små, så att jag skall kunna ha dem i vår. Inte kul att köpa sånt som passar och så blir de för stora.

Jag ska försöka ta mig upp på löpbandet ikväll igen. Nej där sa jag fel. Man kan inte försöka göra nåt. Antingen gör man det eller så gör man det inte. "Försöka" finns inte.

Lägg en penna på golvet. Försök att ta upp den. Som ni förstår, så tar man antingen upp den eller så låter man den ligga. Vadå försöka?

Nu ska jag ta mig ett glas vatten och så ska jag ringa Linnéa och se om hon har tid för en liten pratstund. Snart ska jag åka ner till dem. Jättekul!

Stackars Lasse är hemma idag och ha ont i magen och feber. Igen. Men det är ju bra att han blev sjuk nu, om han nädvändigtvis MÅSTE bli sjuk!
För på måndag skall han åka till Umeå, för att operera sitt öga. Otäckt tycker jag det låter. De skall ta bort glaskroppen och ersätta den med gas och vatten. Själv åker jag upp med bilen på fredag och hämtar honom. Vi ska även passa på att hälsa på hos Marta och Peter.
 Det har vi aldrig gjort nämligen. Jag räknar inte med den gången jag sov där när Millan låg på sjukhuset. Inte heller räknar jag med att vi var på deras bröllop. För det var ju i Baksjöliden.

Så istället för att bara hämta upp Lasse och vända hemåt, så passar vi på att ta en helg med son och sonhustru.

 Jag saknar min son och har länge tänkt att jag måste åka upp till dem. Nu har de ju varit i Sundsvall några gånger, så jag har träffat dem ändå, men det är ändå inte riktigt samma sak som att hälsa på hos nån, eller hur?

Jag tar med mig träningkläderna, så att vi ev. kan passa på att jogga eller nåt.

Nu bör jag sätta igång och jobba. Jag väntar på besked från flera håll och det är svårt att fortsätta  med det som måste göras utan det. Därför tog jag mig 5 minuter till att skriva lite här.

På återseende Pompisar

4 kommentarer:

Linnea S. sa...

Jag har plockat fram telefonen nu så jag är beredd när det ringer!

Linnea S. sa...

Vi leker tittut och så gömmer jag ansiktet bakom kameran, det tyckte han var superroligt! :)

Andrea sa...

Lycka till med sopporna! När du är klar ska vi festa på sushi1!!!

B-M sa...

Absolut Andrea! Det är bland det godaste jag vet!